Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه گروه فرهنگی ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما؛ سریال خط مقدم از یک شنبه ۱۴ آذر ماه از شبکه یک پخش می شود.

مینی سریال خط مقدم از یک شنبه ۱۴ آذر ماه در ۴ قسمت از شبکه یک سیما پخش می شود.

مجموعه تلویزیونی خط مقدم به کارگردانی شهریار بحرانی و تهیه کنندگی مجید حقی؛ به بخشی از دوران حساس و پر التهاب سال‌های ۶۳ تا ۶۵ دفاع مقدس می‌پردازد و محوریت آن درباره شهید طهرانی مقدم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خلاصه داستان مجموعه تلویزیونی خط مقدم آمده است: این فیلم سرگذشت مردان بلندبالایی است که پس از پاییز ۱۳۶۳ با تلاش و مشقت، در روزگار تنهایی و مظلومیت، مجاهدانه جنگیدند.

حسین عارف، حسام حسنی، بهراد رحمانی، آفرین عبیسی، غزاله اکرمی، بهزاد خلج و عطاالله سلیمانیان در این مجموعه نمایشی بازی کرده اند.

زندگی نامه مرحوم علی حاتمی در سوته دل

در آستانه ۱۴ آذر، سالروز درگذشت استاد سینمای ایران، مرحوم علی حاتمی، ۵۲ سال فعالیت های هنری وی در مستند سینمایی سوته دل بررسی می شود. 

 این مستند که برای اولین بار، پنجشنبه، ۱۱ آذر، ساعت ۲۲، از شبکه چهار سیما پخش خواهد شد، توسط فرشاد خلیل پور کارگردانی و سالار طهرانی، تهیه‌کنندگی شده است.

این مستند تنها اثر تولید شده مستقل درباره زندگینامه مرحوم علی حاتمی است که در قالب مستند به بررسی زندگینامه علی حاتمی پرداخته و با نگاهی موشکافانه آثار او را مورد تحلیل قرار می دهد.

روند ساخت آثار، سختی ها و مشقت های بسیار در آثار تولید شده، تفکرات و عقاید علی حاتمی از ویژگی های این فیلم مستند سینمایی به شمار می رود.

همچنین هنرمندانِ بزرگی همچون جمشید مشایخی، محمود کلاری، سعید نیکپور، امین تارخ، کتایون امیرابراهیمی، آیدین آغداشلو، احمد بخشی، جلال‌الدین معیریان، ناصر طهماسب، مسعود دلخواه، زاون قوکاسیان، لی لی گلستان، ارسلان کامکار، فرشته طائرپور، پوران درخشنده، مازیار میری و... جلوی دوربین این فیلم به توضیح در مورد همکاری و خاطره هایشان با مرحوم علی حاتمی پرداخته اند.

سوته دل پنجشنبه ۱۱ آذر ساعت ۲۲ از شبکه چهار سیما پخش و روز بعد ساعت ۷:۳۰ بازپخش می‌شود.

آغاز پخش مجموعه طنز  پدر پسری از جمعه برای آی‌فیلمی‌ها

پخش سریال تلویزیونی پدر پسری به‌ کارگردانی محمد رضا حاجی غلامی، از ۱۲ آذر در آی‌فیلم فارسی آغاز می‌شود.

سریال پدر پسری محصول  سال ۱۳۹۹ اقتباسی از کتاب آخرین نشان مردی به نگارش مهرداد صدقی است که به صورت اپیزودیک در قالب طنز  ساخته شده و هر قسمت آن داستانی مجزا دارد.

داستان این سریال درباره نسلی از آدم‌های این دوره است که شاید مشغله‌های امروزی‌مان اجازه نمی‌دهد عوالم و حال و هوای اصیل و ساده و در عین حال متین و نجیب شان را به راحتی درک کنیم. پدرها، همان پدرهایی که نه خیلی قدیمی‌ اند که از دنیای ماچیزی ندانند و نه خیلی امروزی که از همه جیک و پوک ما در هیاهوی مشغله‌های اینترنتی و روابط نصفه و نیمه‌مان با آدم‌هاو چیزها سر دربیاورند.

در این سریال بازیگرانی چون مهران رجبی، عزت‌الله مهرآوران، مریم سرمدی، افشین سنگ چاپ، محمدجواد جعفرپور، کتایون بختیاری و یدالله شادمانی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

سریال پدر پسری هر روز ۱۸:۰۰ روی آنتن شبکه آی فیلم  می رود و در ساعت های ۰۲:۰۰ و ۱۰:۰۰ روز بعد بازپخش آن خواهد بود.

برچسب‌ها جلال الدین معیریان امین تارخ مسعود دلخواه جمشید مشایخی ارسلان کامکار شبکه چهار سیما مرتضی اکبری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جلال الدین معیریان امین تارخ مسعود دلخواه جلال الدین معیریان امین تارخ مسعود دلخواه جمشید مشایخی ارسلان کامکار شبکه چهار سیما مرتضی اکبری مرحوم علی حاتمی پدر پسری خط مقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۷۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بی‌بی‌سی آبرو و اعتبارش را به حراج گذاشت؟

تابناک - شبکه بی بی سی انگلیسی در گزارشی مدعی دستیابی به اسنادی محرمانه درباره دستگیری، تعرض جنسی و قتل نیکا شاکرمی در جریان اغتشاشات سال 1401 شده است.

گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی به دلیل تناقضات متعدد و انگیزه‌های مشکوک مورد انتقاد گسترده قرار گرفته است.

تناقضات فراوان این گزارش به قدری عجیب و غیر حرفه ای است که بی بی سی خود در خلال آن به این تناقضات اعتراف کرده و می نویسد: «سندی که تحقیقات ما روی آن تمرکز دارد، حاوی چند تناقض است. به‌عنوان‌مثال، نیروی انتظامی، با عنوان «ناجا» ذکر شده؛ درحالی‌که در آن زمان «فراجا» نام داشت.»

بی بی سی بیان می کند که بدلیل وجود اسناد جعلی در این موضوع ماه‌ها وقت صرف کرده و اسناد متعددی را مورد بررسی قرار داده است تا به این اطلاعات دست یابد اما سربرگ‌، ادبیات و نگارش اسناد منتشر شده در این گزارش به وضوح جعلی و حاکی از عجله و سراسیمگی در تهیه این گزارش دارد و تهیه کنندگان آن حتی زحمت جست‌وجو و  مشاهده اسناد اداری، برای جعل بهتر آن را نکشیده اند و پس از واکنش‌های فراوان به این گاف‌ها بی بی سی مجبور شد اعلام کند که این اسناد به دلیل امنیت افراد، بازسازی شده است!!!

بی بی سی برای اعتبار بخشی به اسناد این گزارش که خود نیز به آن شک دارد در داستانی هالیوودی یک افسر کارکشته سابق اطلاعات سپاه که کماکان دارای ارتباط و دسترسی بالای اطلاعاتی است را وارد ماجرا کرده و از قول او اسناد را تایید می‌کند؛ هرچند باز در آخر تاکید می کند که به این اسناد اعتماد ۱۰۰ درصد ندارد! بنابراین گزارش به شدت بر یک منبع مشکوک تکیه دارد که اعتبار آن را بیشتر تضعیف می کند. روایت هیجان‌انگیز و فقدان شواهد ملموس نشان از تلاش برای ایجاد یک نمایش به جای اطلاع‌رسانی به مردم دارد.

دستگاه تبلیغاتی غرب و ضد انقلاب، در ماجرای زن، زندگی، آزادی، چندین مورد را برای جنگ تبلیغاتی و تشویش اذهان و روایت سازی تست کردند و در نهایت بهترین مورد را برای ادامه روایت‌سازی نیکا شاکرمی یافتند که مرگ مبهم و مشکوکی داشت و از طرف دیگر خانواده او در ارتباط کامل با شبکه‌های فارسی زبان ضد ایرانی هستند.

این اقدام از بخش جهانی بی بی سی به قدری عجیب و غیر حرفه‌ای بود که حتی برخی از رسانه‌های فارسی زبان فقط این مطلب را بازنشر داده و حاضر به تایید مطالب نشدند.

اما سوال اینجاست که چرا این شبکه حاضر شده است اینگونه با اعتبار و آبروی خود بازی کند؟ شاید یکی از پاسخ ها را بتوان در آخرین خط این گزارش جست و جو کرد؛ آنجا که بی بی سی می‌گوید: " فعالیت پلیس اخلاق ایران متوقف شده بود، اما سرکوب جدیدی برای نقض قوانین پوشش اسلامی در اوایل ماه جاری آغاز شد. "

به نظر می رسد تمام این داستان‌سرایی ها و باز روایت‌‌ها و جعل‌ها برای رسیدن به همین خط بود و یادآوری اینکه این اتفاقات در سال ۱۴۰۱ به خاطر مساله حجاب افتاده است و اکنون باز با شروع اقدامات پلیس در مساله حجاب به دنبال روشن کردن آتش خاموش شده ماجراهای ۱۴۰۱هستند.

زمان و محتوای گزارش نشان می‌دهد که بی‌بی‌سی انگیزه‌های پنهانی فراتر از گزارش صرف اخبار داشته باشد و بند آخر این گزارش حاکی از تلاشی برای برافروختن مجدد جنجال بر سر موضوع حجاب است.

احتمال مهم دیگر در مورد این گزارش این است که با توجه به خیزش بی سابقه سراسری در دانشگاه های آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی این شبکه در پی انحراف اذهان از این موضوع مهم باشد و همچنین با این گزارش هالیوودی خوراک و سوژه ای برای کسانی تامین کند که در ۷ ماه اخیر کوچکترین واکنشی به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی و قتل عام زنان و کودکان و نسل کشی در غزه ندادند و حالا هم در قبال رفتار وحشیانه پلیس آمریکا با دانشجویان و اساتید دانشگاه روزه سکوت گرفته‌اند.

در نهایت گزارش بی بی سی در مورد مرگ نیکا شاکرمی نمونه بارز روزنامه نگاری ناقص است. عدم اعتبار گزارش، انگیزه های مشکوک و بی توجهی به اصول ژورنالیستی، تردیدهای جدی در مورد صداقت بی بی سی و توانایی آن در ارائه پوشش خبری موثق ایجاد می کند.

دیگر خبرها

  • فیلم های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • محمود گبرلو بازیگر شد
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • چرا بی‌بی‌سی آبرو و اعتبارش را به حراج گذاشت؟
  • یادبود مسعود اسکویی در شبکه نسیم
  • ۱۲ طلبه و ۴ مداح که اعضاء بدن‌شان اهداء شد/ انتشار شماره جدید «خیمه»
  • روایت ندا قاسمی از آسیب دیدگی سعیدآقاخانی در سریال «نون خ» (فیلم)
  • فیلم/نمونه طنزپرداز متعهد به روایت رهبر انقلاب
  • مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند پخش می‌شود