Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرار است به زودی سریال تلویزیونی «خودخواسته» که ماجراهای امنیتی را با زبانِ کمدی روایت می‌کند از شبکه یک سیما پخش شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، براساس اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی سیما با تمام شدنِ تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «خودخواسته» قرار است این سریال به زودی از شبکه یک سیما پخش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این سریال یکی از آخرین سریال هایی است که عزت الله مهرآوران در زمان حیات بازی کرده بود.

پیگیری‌های تسنیم نشان می‌دهد محور کمدی ماجرایی "خودخواسته" خیلی شبیه به "نابرده رنج" است؛ چرا که در بستر دیگری کاراکترهای اصلی داستان در جستجوی گنج‌اند و البته اینجا در موقعیت و بستر اجتماعی به‌روز روایت می‌شود و کاراکترها، امروزی‌اند و ماجرا هم کاملاً در این روزها روایت می‌شود. نقش اصلی سریال را محمد صدیقی‌مهر بازی می‌‌کند که کار تصویری داشته است اما بیشتر او را روی صحنه تئاتر دیده‌ایم.

حسین پاکدل در این سریال نقش دکتر میرزایی را بازی می‌کند و همه‌چیز از درون این ساختمان مشخص می‌شود. اینجا شخصیت‌های داستان از طریق شنود، متوجه می‌شوند که جواهر کجاست. ماجرا از این قرار است که علیرضا آرا که نقش افشین ـ پلیس مخفی داستان ـ را بازی می‌کند به فرودگاه می‌رسد تا آنجا سعید قصه را دستگیر کند. در انتها جواهر پیدا می‌شود...، همه‌چیز در این ساختمان می‌گذرد که دوربین تسنیم در آنجا حضور داشت.

سهیلا گلستانی نقش همسر امید را بازی می‌کند که وکیل قصه است، وکالتی انجام می‌دهد که به حمایت از همسرش برآمده است و متوجه می‌شوند جواهر در خانه‌شان در دست پدر سهیلا گلستانی است که نقش آن را اسماعیل محرابی بازی می‌کند؛ پاشا جمالی هم نقش سهیل برادر سارا را بازی می‌کند آمده است اینجا دنبال خواهرش؛ سهیل در قصه نوعی کنجکاوی دارد و هر اتفاق بدی که برای امید می‌افتد، مقصرش سهیل است. سهیل یک بلندپروازی کرده و با سند خانه‌شان وام گرفته است که به هند برود و خرما بیاورد. سهیل کاراکتر جوان‌هایی است که می‌خواهند یک‌شبه ره صدساله بروند، چون سهیلِ قصه "خودخواسته" هم خواهید دید که در بازپرداخت اقساط آن وام چه مشکلاتی را برای خودش و دوروبری‌هایش ایجاد می‌کند.

سریال 30 یا 31 قسمتی، به روایت تاریخی در 2 برهه زمانی می‌پردازد؛ داستان از سال 1320 شروع می‌شود و ادامه آن به سال 1390 می‌رسد. در ابتدای این سریال جوانی روایتی از 70 سال پیش را بیان می‌کند. این سریال داستان خاصی دارد که گروه نویسندگان حدود 5 سال برای نگارش آن زمان گذاشتند و هنرمندان آن ثریا قاسمی، علیرضا آرا، حسین پاکدل، باربد بابایی، سهیلا گلستانی، محمد صدیقی‌مهر، محمد نادری، عزت‌الله مهرآوران، رضا کریمی، اسماعیل محرابی، علیرضا استادی، ایمان صفا، پیام احمدی‌نیا، محیا دهقانی، پادینا کیانی، آتش تقی‌پور، بهزاد رحیم‌خانی، سعیده عرب و صبا گرگین‌پور هستند.

پیش از این اعلام شده بود که این مجموعه تلویزیونی، تا آذرماه و یا حداکثر دی‌ماه به آنتن سیما برسد اما گویا توجه علیرضا بذرافشان کارگردان سریال به ظرافت‌ها و جزئیات اجازه نداده تا شتاب‌زده سریال برای پخش آماده شود. 

تصاویری از سریال جدید «بی‌همگان»دوباره زنگ خطر در تلویزیون روشن شد/ سریال‌های تکراری پرطرفدارتر از سریال‌های جدید!«خداحافظ مادر» سریال تلویزیون در دهه فجر/ جزئیاتی از روایتِ زندگی اولین فرمانده زن در سپاه + عکس

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی شبکه یک سریال رسانه ملی شبکه یک سریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۶۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید

علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی درباره سریال جدید خود با نام «بدل» که با پایان مجموعه «هفت سر اژدها» از این شبکه پخش می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رخ می دهد و درباره خانواده عطاران است؛ شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می کند که نسل اندر نسل عطار هستند. پریسا مقتدی نقش همسرش را بازی می کند و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران دارد.

وی درباره عرفان آصفی که بیشتر در تئاتر فعالیت داشته است توضیح داد: رضا عطاران که تحصیلات مرتبط با هوا و فضا در خارج از کشور دارد پس از پنج سال به ایران باز می گردد. نقش او را عرفان آصفی بازی می کند که سال گذشته در فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نقش اصلی را داشت و اینجا هم نقش اصلی سریال را دارد.

این نویسنده و کارگردان درباره قصه «بدل» بیان کرد: طرح این قصه را حدود ۲۰ سال پیش نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از سال ها فکر کردم الان وقت آن است که ساخته شود.

مسعودی درباره نام رضا عطاران و اینکه برای این قصه با خود عطاران گپ و گفتی داشته است یا خیر بیان کرد: به هر حال من سال هاست در مقام نویسنده کار می کنم و سال های اخیر هم کارگردانی کرده ام. عطاران هم از مدل کاری من خبر دارد و برایش سوال نبود که چرا سراغ اسم او رفته ام. اما من زنگ زدم و برای استفاده از نامش از او اجازه گرفتم.

این فیلمنامه نویس درباره کمدی های سال های اخیر که نتوانسته است مخاطب را راضی کند، بیان کرد: من همه سریال های تلویزیون را می بینم چون آثار همکاران من است و همیشه این آثار را دنبال کرده ام. مساله این است که الان چهار یا پنج پلتفرم اصلی داریم و فضای مجازی هم بسیار فعال است. فضا نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی تغییر کرده است. گرفتاری مردم هم بیشتر شده است. آن زمان شاید ساعت ۷ شب خانه بودید اما الان آنقدر دلمشغولی ها زیاد شده است که باید تا آخر شب کار کنید.

وی درباره اینکه سریالش چقدر می تواند فضای جدیدی در میان کمدی ها داشته باشد، عنوان کرد: این سریال هم از موقعیت های کمدی و هم از کمدی کلامی برخوردار است. شخصیت ها در این سریال فانتزی نیستند. شخصیت هایی که در این سریال انتخاب کرده ام به گونه ای هستند که مردم با آنها همذات پنداری دارند و ما به ازای آنها را می بینند. پیش از این هم سال ها تلاش کرده ام که مردم با شخصیت های آثارم ارتباط بگیرند و کاراکترها و شخصیت ها را اطراف خود دیده باشند.

نویسنده «کوچه اقاقیا» اضافه کرد: نویسنده هایی مثل پیمان و محراب قاسم خانی تخصص شان در فانتزی است ولی من هرچه ساختم مابه ازای آن را در زندگی خودم دیده ام مثل «نوروز رنگی» که چند سال پیش پخش شد و «بدل» هم چنین ویژگی ای دارد. غیر از شخصیت ها، بخشی از داستان هم براساس یک واقعیت است.

مسعودی در ادامه درباره حضور بازیگران در سریال های تلویزیونی با توجه به دستمزدهای شبکه خانگی بیان کرد: الان دستمزدها در پلتفرم ها آنقدر بالا و عجیب و غریب است که بسیاری از بازیگران را نمی توانید در تلویزیون داشته باشید. با این ارقامی که آن طرف رد و بدل می شود مگر می توانید به بازیگرانی چون جواد عزتی بگویید به تلویزیون بیاید. خود من با رقم های تلویزیون رویم نمی شود به اینها که رفقایم هستند بگویم به تلویزیون بیایند.

وی در پایان درباره اینکه چرا خودش به پلتفرم ها نمی رود و کار بسازد، بیان کرد: تلویزیون مخاطب بسیار بالایی دارد من ادعایم می شود تمام ایران را گشته ام و در سراسر ایران دیده ام که هنوز تلویزیون شان روشن است. شک نکنید یک سریال تلویزیونی در شبکه سه میزان بیننده اش خیلی بیشتر از سریالی است که در شبکه نمایش خانگی درباره اش بحث می شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • «رخنه» سریالی درباره امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ
  • تلویزیون در تعطیلات آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • بادیگارد، طلا و مس با مصلحت در آخر هفته تلویزیون
  • ویدیو/ خاطره‌بازی با معلم‌ها؛ داستان شیرین‌ترین کتک دنیا
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید
  • زرنگ‌بازی سعید آقاخانی در «نون خ ۵»