Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- «فرصت دوباره» و «رستگاری» دو مضمونی هستند که در خیلی از سریال‌های تلویزیونی و فیلم‌ها به آن‌ها پرداخته شده است. اما فصل اول سریال «تروپو» یک چیز کاملا متفاوت و منحصر به فرد است و این دو مضمون را به عالی‌ترین شکل ممکن در دل داستان پر راز و رمز و هیجان‌انگیز خودش گنجانده است. نویسندۀ این سریال بدترین اتهامی که یک آدم می‌تواند در معرض آن قرار بگیرد را در نظر گرفته و از دل آن یک داستان پیچیده و جذاب بیرون کشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش فرارو؛ «تروپو» دو شخصیت اصلی دارد. یکی از آن‌ها یک کارآگاه خصوصی به اسم آماندا فارل (با بازی نیکول چامون) است که گذشتۀ بسیار تاریکی هم داشته. آماندا بعد از عهده‌دار شدن اولین پرونده‌ای که به او ارجاع می‌شود، یک پلیس اخراجی به اسم تد کونکافی (توماس جین) را به عنوان دستیار استخدام می‌کند؛ از قضا تد هم اصلا گذشتۀ خوشایندی ندارد. او به یک کار وحشتناک متهم شده و خودش می‌گوید که در آن مورد کاملا بی‌گناه بوده است؛ اتهامی که به خاطرش کار و خانواده و همه چیزش را از دست داده است. آماندا و تد رابطۀ خیلی درجه‌یکی ندارند؛ آن‌ها نمی‌توانند اعتماد زیادی به هم داشته باشند، اما در عین حال می‌دانند که در کنار هم بهترین شانس را برای حل کردن این پرونده خواهند داشت؛ پرونده‌ای که مربوط به یک پدرِ گمشده است که آن‌ها باید پیدایش کنند.   بازی چامون در نقش آماندا بی‌نقص و فوق‌العاده است. او ظاهری جدی و سرسخت دارد، اما کاملا پیداست که در اعماق وجودش خلاء بزرگی را احساس می‌کند. او سال‌های سال خودش را به خاطر کاری که در گذشته انجام داده سرزنش کرده در حالیکه خودش هم درست نمی‌داند چطور شد که کار به آنجا رسید. مخاطب بلافاصله با شخصیت آماندا احساس همدلی پیدا می‌کند و از گسترش تدریجی و ظریف ارتباط او با تد لذت می‌برد. خیلی از ما در زندگیمان کار‌هایی کرده‌ایم که به آن‌ها افتخار نمی‌کنیم. اما این نباید باعث شود که همۀ وجودمان بر اساس آن کار‌ها قضاوت شود. هر کسی به یک شانس دوباره و فرصتی برای رها شدن از گذشته نیاز دارد. این همان چیزی است که نقطۀ اشتراک آماندا و تد است؛ چیزی که آن‌ها را به هم نزدیک می‌کند و باعث می‌شود بتوانند بهتر از دیگران یکدیگر را درک کنند. این احساس مشترک و درک متقابل را چامون و جین با بازی باورپذیر و عمیق خودشان به خوبی به بیننده منتقل می‌کنند.   حتی لوکیشن سریال هم حال و هوای خاص و منحصر به فرد خودش را دارد. ایالت کوئینزلند استرالیا با آفتاب داغ و هوای شرجی و مناطق جنگلی و مرداب‌های پر از مار و کروکودیلش مکان هیجان‌انگیز و خوش‌منظره‌ای برای جستجو به دنبال یک گمشده است. فصل اول «تروپو» هشت قسمت دارد که از اول تا آخرش سرشار از معما، پیچیدگی و چرخش‌های غافلگیرکننده است. لحظات زیادی در سریال هست که شما از آشکار شدن بعضی راز و رمز‌ها واقعا به هیجان می‌آیید. اما اینطور هم نیست که همه چیز انقدر درهم پیچیده و مبهم باشد که اصلا چیزی از ماجرا متوجه نشوید. همه چیز در توازنی دلنشین و گیرا از ابهام و وضوح به پیش می‌رود. نه تنها این هشت قسمت شما را تا لحظۀ آخر به دنبال خودشان می‌کشانند بلکه در پایان فصل بی‌اندازه مشتاق خواهید بود که داستان‌های بیشتر و بیشتری از این شخصیت‌ها را ببینید.   بازیگران: توماس جین (Thomas Jane)، نیکول چامون (Vicole Chamoun)
امتیاز: ۶.۸/۱۰
زمان انتشار: ۳۰ اردیبهشت (همۀ قسمت‌ها)
منبع: mamasgeeky.com

منبع: فرارو

کلیدواژه: سریال نقد سریال جنایی کارآگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۶۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالهان اوعلو: از هیچ کس الهام نگرفتم؛ پیرلو مانند من دفاع نمی کرد

هاکان چالهان اوعلو برخلاف گفته های گذشته اش گفت از هیچ کس الهام نمی گیرد و فقط از خودش یاد گرفته است. 

هاکان چالهان اوعلو در این فصل یکی از مهره های کلیدی اینتر در راه کسب اسکودتو بود. او فصل گذشته پس از مدت ها بازی در پست هافبک باکس تو باکس، توسط سیمونه اینزاگی به عنوان هافبک رجیستا به کار گرفته شد و درخشش بسیار بیشتری از خود نشان داد تا حدی که مارسلو بروزوویچ جای ثابت خود را از دست داده بود. 

به گزارش Goal Italia هاکان چالهان اوعلو در پاسخ به این سوال که در پست جدیدش از کسی الهام گرفته یا خیر، گفت:

نه من فقط از خودم یاد گرفتم. 

هافبک اینتر ادامه داد:

طبیعی است که الگوهایی دارم. بازی بازیکنانی مانند پیرلو را تماشا می کنم اما پیرلو مثل من دفاع نمی کرد. بنابراین شاید برای آن از جرارد، لمپارد یا ژابی آلونسو الهام بگیرم. از هر کسی چیزی دریافت کردم اما من فقط می خواهم خودم باشم. 

این صحبت های چالهان اوعلو کاملا با گفته های پیشین خودش متفاوت بود. او قبلا در مورد پیرلو گفته بود:

الگوی من، به خوبی او را می شناسم. سبک بازی و آرامش او در زمین را دوست داشتم. او هیچ استرسی در زمین نداشت. پنالتی او مقابل جو هارت در یورو 2012 را به خوبی به یاد دارم. او الگوی من است؛ شماره یک! 

از دست ندهید ????????????????????????

کری عجیب ستاره سپاهان برای پرسپولیس؛ داستان پلنگ و تمساح هالند سیبیلو؛ استایل عجیب غول نروژی تعجب بایرن مونیخ از پدرخوانده: چرا آن حرف‌ها را زدی؟  سرمربی شمس‌آذر: بین ما و پرسپولیس فرق نگذارید

دیگر خبرها

  • محبت یک کشش روانی است یا امر اختیاری؟
  • مارکو وراتی خودش را به بارسلونا پیشنهاد کرده‌است
  • محبت‌های ما محدود به چیزهایی است که نوعی شناخت از آن‌ها داریم
  • چرا باید انسان‌ در «عکس‌های منظره‌» باشد؟
  • تا پرتاب ماهوار از پایگاه فضایی چابهار وقت زیادی باقی نمانده
  • «کمی دیرتر» به چاپ هفدهم رسید
  • چالهان اوعلو: از هیچ کس الهام نگرفتم؛ پیرلو مانند من دفاع نمی کرد
  • اسنایدر: تن هاخ با برخورد اشتباه با رونالدو، احترام رختکن منچستریونایتد را از دست داد
  • کرباسچی: مهدی نصیری تعادل ندارد
  • طی‌شدن ۸۰ درصد راه قهرمانی استقلال با شکست تراکتور